10 najboljih mjesta na svijetu za odmor u 2019. godini

Zanimljivo je da je s popisa 10 najboljih destinacija nestao New York koji se godinama smatrao favoritom korisnika TripAdvisora…
London je proglašen najbolje ocijenjenom destinacijom na svijetu za odmor u 2019. godini prema mišljenju korisnika TripAdvisora. 

TripAdvisorova godišnja Traveller’s Choice nagrada dodjeljuje se na temelju analize milijuna osvrta putnika, njihovih ocjena hotela, restorana i turističkih atrakcija u jednoj godini. Glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva pokazao se najpopularnijom destinacijom među korisnicima ove internetske stranice.

Pariz se našao na drugom mjestu, dok je Rim proglašen trećim najboljim mjestom za posjet u 2019. godini. U top 10 TripAdvisorove godišnje Traveller’s Choice nagrade našao se i europski otok Kreta (4. mjesto), Barcelona (7. mjesto) te Istanbulkoji se nalazi na 8. mjestu ljestvice.

Ostatak ljestvice je prepušten egzotičnim lokacijama poput Balija, Phuketa, Marrakecha i Dubaija. Zanimljivo je da je s popisa 10 najboljih destinacija nestao New York koji se godinama smatrao favoritom korisnika TripAdvisora.

10 najbolje ocijenjenih destinacija za odmor u 2019. prema mišljenju korisnika TripAdvisora:

1. London


2. Pariz


3. Rim


4. Kreta


5. Bali


6. Phuket


7. Barcelona


8. Istanbul


9. Marrakech


10. Dubai